Oficjane Forum Gildii Any Colour You Like
Członek Gildii
siem to moj pierwszy post na tym forum. Nigdzie nie zobaczylem postow dotyczacych gry GvG i HA ( moze jestem slepy), wiec pisze ten, a mianowicie szukam osob chetnych do gry w GvG lub HA. Kto chce niech da mi znac na forum a najlepiej podcza gry ( kiedy bede dostepny). Nie wazne jaka profesja jezeli chcesz grac to daj znac..... kto chetny nie sie wpisze tutaj:
1. neoni flax
oczywiście przydało by się złożyć dobrą drużynę, ostatnio próbowaliśmy to dużo nam do tego brakowało..., ja oczywiście może dawałem rade i jeszcze ze dwie osoby może więcej..., ale reszcie dużo brakuje..., co do buildu to było ciężko.., próbowałem swoim co na ab ale ten się nie nadaje, ze dwa razy zmieniałem, no i oczywiście za każdym razem padaliśmy..., pierw oczywiście drużynowe walki w gildi trzeba zorganizować, puźniej myśleć może z sojuszem zrobić treningowe walki...
Administrator
Proponuje założyć wątek gdzie byłaby napisana data i godzina GvG i HA gdyż nie wszyscy mają czasu ciągle chodzić więcej proponuje ustalać to z góry ja coś jestem chętny
Administrator
chętny
Tia zgadzam się z Persifalem i Claymorem powinniśmy trochę poćwiczyć z sojuszem... jesli chodzi o team i buildy moją propozycją jest Wiki
Ostatnio edytowany przez Vun Linur (2009-04-24 12:56:35)
Oficer Gildii
No ja się piszę na to, Coguar zna moje powody ^^'
Podajcie tylko datę i postaram się zjawić
Członek Gildii
ja tez, tylko niewiem czy to wyjdzie jak nawet teamu nie ma na TA...bo jak mozna sie zgrac w tyle osob jak na TA...nie gramy nawet.