Forum Gildii Any Colour You Like

Oficjane Forum Gildii Any Colour You Like

#1 2009-04-12 19:42:55

Yuura Blade

Administrator

Inne postacie: Psim Inferno, Dark Sasen
Kampanie: NF, FC,Prop

Życie etc

No więc mam 13lvl zabójcą znowu zachciało mi się nim grać lecz ku mojemu zdziwieniu gdy tylko pojawia się większa grupka mobków mój asek już leży. Ostatnio robiłem misję miałem - 60% prawie przez całą ową misję. Mam prośbę do was chciałbym byście mi poradzili co zrobić by mój asek nie padał na pierwszej lepszej grupce mobków, by miał zadowalająca ilość eny nie to co teraz i jakiś przyzwoitym dmg  z góry wielkie dzięki

#2 2009-04-25 19:01:33

Chupacabra Fighter

Oficer Gildii

16210528
Kampanie: wszystkie +dodatek

Re: Życie etc

hmmm no po pierwsze to runki:
major vigor
Polecam też jedną runkę i insygnia do energii.
To ci da: +41HP, +2 do energii za runę i +8 do energii za insygnia.
Jako broń najlepiej sprawdzą się Ungues of the Forgotten/ Zapomniane Pazury. dają +30HP, -1 degeneracje energii i 1energii dostawanej przy trafieniu. Jest to bardzo opłacalne; degeneracja -1 to o 1energii dostawanej mniej na 3 sec. 1ene przy trafieniu to jakieś 3ene na 3sec.
A jeśli nie chce ci się wydawać kasy to musisz mieć dobry build. Ten jest bardzo przydatny na duże grupy wojów, asków i ogólnie mellee:
Owpk0xfyouiU3zBTDj+zAUNI7lAA
Włóż maksymalnie dużo w trafienia krytyczne, ew. daj nawet runke Major of Critical Strikes. Dzieki temu nie dość że będziesz miał full energy cały czas, to cały czas bedziesz miał też +75% do block rate.

No i najważniejsza rada:
Nie pchaj się na przód, poczekaj aż reszta drużyny dojdzie do ciebie. Nie zbieraj też 3 grup mobków naraz.

Stopka forum

RSS