Oficjane Forum Gildii Any Colour You Like
Administrator
Co myślicie o tym by stworzyć czarną listę. Byłaby to lista gdzie umieszczano by się osoby które np. 2-krotnie opuściły Gildie z własnej woli lub nie zachowywały się należycie. Osoba która trafi na ową listę nie może zostać zaproszona ponownie do Gildii.
Administrator
Niezły pomysł. Jestem za.
Oficer Gildii
A jak dla mnie to za dużo roboty papierkowej. Jak gościa pamięta ktokolwiek ze złej strony, lub owy gość coś przeskrobał to można go na legalu wypieprzyć. Ot i po chwaście
Administrator
Hmm... np. ja bym nie zapamiętał tych wszystkich gracz
Oficer Gildii
No, ale nas już się zbliża taka symboliczna seta. Nie o to chodzi, że Ty wszystkich masz pamiętać. Jak ktoś coś wywinął to i tak cała publika go zapamięta
O to mię mniej więcej chodzi.
Administrator
Znam takie sytuacje gdzie pan dostaje offa i później wywala wszystkich członków ludzie mogą go zapamiętać ale przecież zawsze go pamiętać nie będą a taka sytuacja może się powtórzyć więc dalej proponuje czarną listę dla takich panów i im podobnych...
Oficer Gildii
No dobra i ja jestem za w takim wypadku.
Ehh, miałem kiedyś podobną sytuację (nie, to nie ja powywalałem, ale zostałem wywalony)...
Oficer Gildii
Z biegiem czasu ta lista by była długa a niektórych graczy już nie było i nikt przed zaproszeniem kogoś nie będzie wpierw sprawdzał czy ta osoba jest na tej liście a po zaproszeniu nie wiem czy warto sprawdzać i wywalać jak by co. To marnowanie budżetu nie wiem czy taka lista by była użyteczna chleba że w tym jest jakiś inny sens np. można by na niej umieszczać oszustów (naciągaczy) i tych co używają nadmiernie przekleństw czy obrażają innych tylko kto to zweryfikuje przecież tak może ktoś wsypać niewinnego oficerowi skarżąc! A poza tym to nie czasy w których zakłada się czarne teczki i donosi. to moja opinia jak by ktoś się pytał no troche długawa
Członek Gildii
ja jestem neutralny co do tego...